Milloin voi taas matkustaa

Milloin voi taas matkustaa?

“Milloin voi taas matkustaa?” on kysymys, jonka saamme usein kuulla asiakkailtamme. Matkustaminen on käytännössä mahdollista tälläkin hetkellä, lennot kulkevat, vaikkakin hieman suppeammilla aikatauluilla kuin normaalisti, ja monet hotellit ovat avoinna. Ulkoministeriö kehottaa kuitenkin edelleen suomalaisia välttämään turhaa matkustamista. Juuri nyt olemme vielä kaukana vapaasta liikkumisesta, ja siihen palaaminen vaatii suuria edistysaskeleita joko rokotuksien tai koronatilanteen hallinnan saralla.

Mikäli sinulla on tarvetta varata matka, on nyt erityisen tärkeää varata se luotettavalta kotimaiselta matkatoimistolta. Meillä on kaikki tarvittava tieto kohdemaan säädöksistä koskien esim. koronatestejä tai karanteeniä. Meihin saat yhteyttä ongelmatilanteissa ja me osaamme valita sinulle oikeanlaisen lipun, jonka voit tarvittaessa siirtää myöhemmälle tai perua. Me autamme sinua pääsemään kohteeseesi mahdollisimman turvallisesti.

Tulevasta haaveileminen ja suunnitelmien teko on kuitenkin todistetusti ihmiselle hyväksi. Kun varaat matkasi luotettavalta taholta voit hyvillä mielin nauttia tulevan kesän ja syksyn matkasuunnitelmista, ja perua matkasi kuluitta, mikäli tilanne niin vaatii.

Kotimaanmatkailua on hyvä tukea suosituksia noudattaen. Jo lyhyt irtiotto esim. hotellissa tai mökissä tuo vaihtelua loputtomalta tuntuvaan arkeen. Tilaa ruoka huoneeseen tai kokkaa ulkona nuotion äärellä ja nauti hetki kiireettömyydestä ja uusista maisemista. Meidän kautta varaat kätevästi myös kotimaan hotellilomat ja mökit.

Jatketaan siis yhdessä haaveilua uusista matkakokemuksista, kesäisistä rannoista ja tulevaisuudesta. Se tekee meille kaikille hyvää.

Mihin sinä haluaisit seuraavaksi matkustaa?

Milloin voi taas matkustaa

Ravintola Venetsiassa, Italiassa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.