Milloin voi taas matkustaa

När kan man resa igen?

“När kan man resa igen?” är en fråga vi ofta får av våra kunder. I princip är det möjligt att resa redan nu, flygbolagen har återöppnat en del av sina rutteroch flera hotell har öppet. Dock avråder Utrikesministeriet finländare fortfarande från att resa i onödan. Just nu är vi långt ifrån att få röra oss fritt, och för att kunna återvända till det krävs stora framsteg i vaccineringen och kontroll över coronaläget.

Ifall du planerar en resa är det extra viktigt att boka via en inhemsk resebyrå. Vi har all information om reserestriktioner och regler både inom Finland och utomlands. Vi ger råd angående t.ex. karantän och coronatest. Vi hjälper dig boka en biljett som du vid behov kan avboka eller boka om till ett senare datum. Vi vill se till att du kan resa så tryggt och säkert som möjligt.

Det är bevisat att framtidsdrömmar och planer gör oss gott. Då du bokar din resa hos en kunnig resebyrå kan du njuta av att få planera resor i sommar eller höst, men samtidigt veta att du kan avboka utan kostnader ifall det behövs.

Det är bra att stöda turismen inom Finland genom att resa inom det egna landet. En helg på hotell eller i en stuga erbjuder ett välkommet avbrott i vardagen. Beställ mat upp på rummet eller koka mat på öppen eld i naturen och njut av nya vyer. Hos oss kan du enkelt och smidigt boka hotell och stugor inom Finland.

Vi fortsätter tillsammans att drömma om nya resor, somriga stränder och framtiden. Det gör oss alla gott.

Vart vill du resa till näst?

Milloin voi taas matkustaa

En mysig restaurang i Venedig, Italien

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.