Jouluiset terveiset Kokkolan Matkatoimistosta!

Enää viikko jouluun! Toimistossa käy mukava puheensorina ja taustalla soivat joululaulut. Ulkona alkaa jo hämärtää ja ikkunasta näkyy keskustan kauniit jouluvalot ja kauppoihin jouluostoksille kiirehtivät ihmiset. Moni asiakkaistamme on lähtenyt joulunviettoon palmujen alle, kun taas työnsä puolesta usein reissaavat rauhoittuvat joulunviettoon kotonaan. Posti tuo kauniin suklaarasian, juuri sopivasti iltapäiväkahville. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lähtevät lahjat on paketoitu ja toimiston ikkunaan laitettu jouluvalot.

Me hyödynnämme tämän viikon suunnittelemalla uusia jännittäviä matkoja ja kampanjoita ensi vuodelle. Luvassa on kestosuosikkeja, kuten Itävallan vaellusmatka, joka viettää ensi vuonna 10. juhlavuottaan, sekä ihan uusia tuttavuuksia, kuten matka Georgiaan. Urheilumatkasta unelmoiva voi lähteä ensi vuonna sekä penkkiurheilemaan vaikkapa Formuloihin, tai hikoilemaan Vasaloppetin laduille. Nettisivulle on myös tulossa muita uutuuksia!

Arvomme myös Facebook-seuraajiemme kesken ihania palkintoja adventtiarvonnassa. Tällä hetkellä jännitetään, kuka voittaa lahjakorttimme ja loppuviikosta on luvassa ihan uusi arvonta ja uusi palkinto. Facebook-sivumme löydät täältä.

Moni toivoo nykyään joululahjaksi materian sijasta yhteistä aikaa. Ja montakohan kertaa olemme itsekin miettineet jouluostoksilla ”Mitä ostaisin hänelle, jolla on jo kaikkea?”. Mikäli lahjat vielä mietityttävät, ehdit tulla käymään meidän toimistolla Tehtaankadulla. Nappaa täältä pukin konttiin lahjakortti! Lahjakortin voi hyödyntää mihin tahansa matkapalveluun, oli se sitten lentolippu, joku omista matkapaketeistamme tai vaikkapa teatterilippu.

Kokkolan Matkatoimiston väki toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein ihanaa joulua!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.