Julhälsning från Karleby Resebyrå!

En vecka kvar till jul! På kontoret diskuteras det ivrigt, medan radion spelar julsånger i bakgrunden. Det börjar bli skymt ute. Genom fönstret ser vi den fina julbelysningen i staden, och människorna som skyndar från butik till butik i jakt på julklappar. Många av våra kunder har redan rest iväg och firar jul under palmerna, medan de som har många arbetsresor bakom sig helst tar det lugnt och njuter av juletiden hemma. Posten kommer med en fin ask choklad, precis passligt till eftermiddagskaffet. Julklapparna till kunder och samarbetspartners är redan paketerade och väntar på att bli levererade.

Vi utnyttjar denna lite lugnare vecka genom att planera kommande resor. Nästa år varvas av klassiker, så som vandringsresan i Österrike (som firar sitt tionde jubileumsår! Wow!) och nya bekantskaper, som resan till Georgien. Den som drömmer om sportresor hinner ännu anmäla sig till exempelvis en av våra F1-resor eller Vasaloppet. Vår hemsida fylls också på med andra nyheter!

Innan jul lottar vi också ut fina priser på vår Facebook-sida. Just nu stiger spänningen då tävlingen om ett presentkort pågår. I slutet av veckan börjar en ny tävling med ett helt nytt pris! Vår Facebook-sida hittar du här.

En av de finaste presenter man kan få i jul är kvalitetstid tillsammans med nån man älskar. Hur många gångar har man inte stått i en butik, letat efter en passlig julklapp, och funderat ”Vad köper jag åt någon som redan har allt?”. Ifall du ännu funderar hinner du ännu komma och hälsa på oss på Fabriksgatan och köpa ett presentkort! Presentkortet kan användas till bl.a. en av våra egna resor, flygbiljetter, eller t.ex. teaterbiljetter.

Vi på Karleby resebyrå önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.