Företagsresa

10 syytä varata yritysmatka matkatoimistosta

Yhä useampi Suomalainen yritys tekee yhteistyötä ulkomaisten yritysten kanssa tai vie tuotteitaan ulkomaille. Moni yritys on tottunut kommunikoimaan ulkomaisten sidosryhmiensä kanssa etänä jo ennen koronaa, mutta koronatilanteen myötä moni etäyhteyksiin tottumaton yritys on yhtä lailla saanut siirtyä työskentelemään etänä. Kaikkea ei kuitenkaan voi tehdä etänä, vaan paikan päälle on päästävä tilanteesta huolimatta. Koronatilanne on tehnyt matkailusta haastavaa, vaikka matkalle olisi perusteltu syy. Lennot kulkevat suppeammilla aikatauluilla ja eri maiden maahantulorajoituksia on toisinaan vaikea tulkita niiden muuttuessa nopeasti. Kun samaan aikaan on pidettävä silmällä sekä kotimaan että kohdemaan matkustusrajoitteita ja lentoyhtiön muuttuvia aikatauluja voi olla vaikea saada palapeliä pysymään kasassa.

 

Alla kerromme hieman, miten voimme helpottaa yrityksesi matkailua niin koronatilanteessa kuin sen jälkeenkin.

 

1.Meillä on yli 30 vuoden kokemus yritysmatkojen varaamisesta. Varaamme kaikki yritysmatkat räätälöidysti yrityksen toiveiden mukaan. Tiedämme, mitä työkseen matkustava arvostaa ja miten hänen tarpeensa eroavat lomamatkailijan tarpeista.

2. Meillä on ammattilaisen työkalut, joiden avulla pysymme aina kartalla eri kohdemaiden säännöksistä koskien esim. viisumia tai koronarajoituksia. Me huolehdimme siitä, että matkustaja on tietoinen säännöistä tai poikkeuksista jo matkaa varatessa, näin hänen ei itse tarvitse miettiä tarvitseeko kohdemaahan päästäkseen esim. viisumin tai koronatestin.

3. Yrityksen yksittäisten työntekijöiden ei tarvitse huolehtia matkan maksamisesta esim. yrityksen luottokortilla. Hän tilaa matkan meiltä ja me laskutamme yritystä sopimuksen mukaan esim. kahden viikon maksuajalla.

4. Yritys voi itse laatia kanssamme säännöt siitä, mitä heidän työntekijöillään on lupa varata. Matkustavatko työntekijät economy- vai businessluokassa? Yöpyvätkö he kolmen vai neljän tähden hotellissa? Nämä kaikki voidaan sopia etukäteen, jolloin yritykselle ei tule yllättäviä maksuja.

5. Yrityksen työntekijät eivät ole itse vastuussa varausohjelmien käytöstä, jolloin riski varata epähuomiossa matkalle esim. väärät päivämäärät tai väärä kohde pienenee ja yritys säästää rahaa.

6. Meihin saa aina yhteyttä jos matkan aikana ilmenee ongelmia. Yrityssopimusasiakkaillamme on käytössään yhteysnumero, joka toimii myös toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella.

7. Me otamme huomioon yrityksen omat sopimukset esim. hotelliketjujen kanssa.

8. Voit varata kauttamme sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoja. Kauttamme varaat mm. lennot, majoitukset, vuokra-autot, viisumit tai esim. tapahtumaliput.

9. Yritys säästää aikaa ja rahaa, kun työaika ei mene esim. lentoaikataulujen vertailuun, matkustusrajoitusten tulkintaan tai sopivan hotellin etsimiseen.

10. Valvomme asiakkaidemme etuja ja hoidamme takaisinmaksuanomukset sekä rahaliikenteen esim. lentojen muutos- tai peruutustapauksissa.

 

Ota siis yhteyttä, jos yritykselläsi on tarve matkailulle nyt tai tulevaisuudessa! Me kerromme mielellämme lisää.

Företagsresa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.