Varaa matkasi luottavaisin mielin meiltä!

Moni meistä haaveilee jo lomamatkasta, mutta uskaltaako matkan jo varata? Ota yhteyttä niin voimme varata matkan juuri sinulle sopivin ehdoin. Alla on muutama esimerkki joustavista matkaehdoista.

Apollomatkat tarjoaa kaikkiin uusiin kesän 2021 matkavarauksiin avoimen kaupan, jonka ansiosta voit peruuttaa matkan maksamalla ainoastaan toimistokulut 20 €/hlö kun lähtöön on yli 60 päivää. Lisäksi uusiin matkavarauksiin sisältyy maksuton muutosoikeus kaksi viikkoa ennen matkaa sekä kuluton nimenmuutosoikeus. Edut koskevat tilauslennoin tehtäviä rantalomapaketteja. Huomaathan että matkan hinta on sama meiltä varattuna kuin netistä.

Finnair tarjoaa joustavat muutosehdot 31.8.2021 asti. Voit muuttaa matkustuspäiviä ilman muutosmaksua viimeistään 3 päivää ennen alkuperäisen lentosi lähtöä. Mikäli uudella lennolla ei ole tilaa alkuperäisessä hintaluokassasi, sinun tulee maksaa lippujen hintojen välinen erotus.

Voit varata kauttamme Finnairin lennot sisältävän räätälöidyn matkapaketin moneen kohteeseen. Paketti voi sisältää esim. lennot ja hotellin tai lennot ja vuokra-auton. Kun teet varauksesi ennen 31.3.2021 matkan voi perua kuluitta viimeistään 31 vrk ennen matkan alkua.

Kauttamme varaat kätevästi myös hotellivaraukset kotimaassa ja ulkomailla joustavin varausehdoin.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.