Treeniloma Mallorcalla – Valmentajien esittely

Tervetuloa mukaan laadukkaalle treeni- ja hyvinvointilomalle Mallorcalle idylliseen Port de Pollençan kalastajakylään 17. – 24.10.2020. Kokkolan Matkatoimisto ja Fitverstas toteuttavat matkan yhteistyössä. Mukaan lähtee kaksi taitavaa ammattivalmentajaa. Matkan aikana nautit upeasta, urheilijoille suunnatusta, neljän tähden hotellista sekä terveellisestä ruuasta.

Tällä reissulla treenataan välillä kovaa niin salilla kuin rannallakin ja vastapainoksi keskitytään myös hyvinvointiin liikkuvuusharjoittelun, workshopin ja rentoutumisharjoitusten muodossa. Viikon aikana käydään myös retkillä mm. Mallorcan pääkaupungissa Palma de Mallorcassa sekä pyöräillen paikallisella viinitilalla.

Reissu huipentuu rannalla järjestettäviin hyvinvointiolympialaisiin. Kilpailun voittaja saa mukaansa kolmen kuukauden yksilöllisesti räätälöidyn valmennuksen arvoltaan 750€!

Matka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle. Monipuolisesta treenistä ja terveellisemmästä lomasta nauttivat kaikenlaiset treenaajat! Varaa matkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Matkan löydät kokonaisuudessaan täältä.

Alla terveiset valmentajilta.

Hei!

Olemme liikunnallinen yrittjäjäpariskunta Alavetelistä! 

Ville on toiminut liikunnan ja treenaamisen parissa jo yli 10 vuotta. Villelle on kertynyt vuosien aikana paljon tietoa treenaamisesta ja ravinto-valmennuksesta. Taustaa löytyy jääkiekosta sekä salitreenaamisesta. Ville on ruotsinkielinen, mutta toinen kotimainen kieli sujuu myös. Villellä on myös oma rakennusalan yritys. 

Milla on Fitverstaan valmentaja, hieroja sekä sairaanhoitaja. Milla on treenannut myös vuosia, ja tietoa löytyy niin treenaamisesta, ravinnosta, anatomiasta sekä palautumisesta.

Molemmat valmentajat ovat keskittyneet ihmisen kokonaisvaltaiseen valmentamiseen. Ville on rauhallinen ja harkitseva, kun Milla sitten on energisempi ja puheliaampi. Olemme siis täydellinen pari vetämään teille unohtumatonta treenilomaa! 

T. Milla Löfbacka

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.