Amsterdam

Amsterdam on tunnettu kaupunkia kiertävistä kanavistaan, museoistaan sekä historiallisista nähtävyyksistään. Amsterdamissa on laaja kulttuuritarjonta, mielenkiintoinen historia, laaja viihdetarjonta sekä hyvä julkinen liikenne. Asukasluvultaan ja pinta-alaltaan kaupunki ei ole niin suuri ja sen ansiosta kaupunki on joskus jopa hiljainen; Amsterdamissa määränpää ei koskaan ole kaukana. [Lisätietoa Amsterdamista:http://www.amsterdam.info/fi/]

Finnairilla Helsingistä alkaen:

Hotelli Pe-su paketti 1-h huoneen lisä Lisäyö
Trianon hotel Amsterdam ** 490eur/hlö 95eur 80eur
Robertramon *** 510eur/hlö 130eur 72eur
Radisson Blu **** 590eur/hlö 210eur 130eur

Peruspakettihintaan kuuluu lennot Helsingistä Finnairin reittilennoilla, lentokenttäverot, majoitus 2 yötä (pe-su) jaetussa 2-hengen huoneessa sis. aamiaiset, arvonlisävero. Liityntälento m/p Kokkolasta tai Vaasasta 206eur/hlö. Su–to lähdöillä minimi perilläoloaika on 3 yötä!

Hotellit:

Trianon hotel Amsterdam**

   

Trianon hotel Amsterdam sijaitsee rauhallisella sivukadulla lähellä Van Baerlestraatin ostoskatua. Concert Hall, Rijksmuseum, Van Gogh museum ja Stedlijk Museum ovat lähellä. Huoneissa kylpy/suihku, wc, radio, kaapeli-tv, puhelin ja hiustenkuivaaja. Osoite: J.W. Brouwersstraat 3-7, 1071 Amsterdam

Maksuehdot: Ennakkomaksu 100 eur/hlö 7 vrk:n kuluttua varauksesta. Loppumaksu 1 kk ennen lähtöä.

Peruutusehdot:
Matkustajalla on oikeus perua:

  • Viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua maksamalla matkanjärjestäjän toimistokulut 50 eur/hlö
  • Myöhemmin kuin 21 vrk, matkanjärjestäjällä on oikeus periä koko matkan hinta

Jos matka on hinnoiteltu sen mukaan, että kahden matkustajan seurue majoitetaan samaan huoneeseen ja toinen matkustajista peruu matkansa, on matkanjärjestäjällä oikeus periä peruutuksen vuoksi kohtuullinen lisämaksu. Jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu lähtöpaikalle sovittuun aikaan tai jos hän ei voi osallistua matkaan siksi ettei hänen vastuullaan olevista syistä ole matkaan tarvittavia asiapapereita, kuten voimassaolevaa passia, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.

Matkustajan oikeus perua matka ylivoimaisen esteen vuoksi:
Jos matkustajaa kohtaa odottamaton ja vakava tapahtuma ja hänellä on valmismatkalain 15 § 1 mom. 3 kohdan mukainen oikeus peruuttaa matka. Matkanjärjestäjällä on oikeus periä kohtuullinen korvaus peruuttamisesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä, kuten ennakkoon maksetuista palveluista, joista matkanjärjestäjällä ei ole palautusoikeutta. Menetettyä liikevoittoa ei peritä. Äkillinen matkalle lähdön este on todistettava lääkärintodistuksella tai muulla luotettavalla kirjallisella selvityksellä. Peruutuskulut voivat (erityisesti viime hetken peruutuksissa) olla toimistokuluja huomattavasti suuremmat, minkä vuoksi suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
Kokkolan Matkatoimisto Oy
Tehtaankatu 8, 67100 Karleby
Puh 06 8238 300
Fax 06-8238 346
e-mail: myynti@kokkolanmatkatoimisto.fi
www.kokkolanmatkatoimisto.fi