19. -20.5.2018 MAMMA MIA!-MUSIKAALI SUOMEKSI HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA

MM! webBANNER fi NY

HUOM! LOPPUUNMYYTY!

Yksi Suomen massiivisimmista musikaalituotannoista saa ensi-iltansa toukokuussa 2018 upouudessa Messukeskus Amfi-teatterissa. Esityksiä on luvassa rajoitettu määrä 4.-27.5.2018. Päärooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio ja nuori lupaus Petra Pääkkönen. Musikaalin 22 ABBA-hittiä on kääntänyt loistavista sanoituksistaan tunnettu Paula Vesala. Suomenkielisiä versioita ei tulla julkaisemaan erikseen, joten kappaleet voi kuulla ainoastaan paikan päällä.

Mukaansatempaavan tarinan tapahtumapaikkana on kuvankaunis kreikkalainen saari. Donnan, nelikymppisen yksinhuoltajan, tytär Sofia on menossa naimisiin. Sofia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?

Ohjelma:


La 19.5.


Bussikuljetus aamulla Dahlin bussilla Kokkolasta Helsinkiin. Matkan varrella pysähdymme nauttimaan Tei-tuvan seisovasta pöydästä. Perille saavuttua majoitumme Scandic Hotel Parkiin, kahden hengen huoneisiin. Musikaali alkaa klo 19.

Su 20.5.


Aamiainen hotellissa. Muutama tunti vapaata aikaa aamupäivällä esimerkiksi ostoksia tai nähtävyyksiä varten. Uloskirjautuminen hotellista, jonka jälkeen bussi vie takaisin kohti Kokkolaa. Matkalla pysähdymme ruokailemaan Rönnvikin Viinitilalla, siellä on myös mahdollisuus maistella viinitilan omia viinejä.

Matkan hinta: 290€/henkilö (edellyttää vähintään 30 matkustajaa)

Hintaan sisältyy:
  • Bussikuljetus Dahlin bussilla
  • Ruokailu Tei-tuvassa
  • Majoitus Scandic Hotel Parkissa 2-hengen huoneissa sis. aamiaisen
  • Lippu Mamma Mia!-musikaaliin
  • Ruokailu Rönnvikin Viinitilalla

Lisämaksusta:
  • Yhden hengen huone 75€

Ilmoittaudu viimeistään 30.3.2018:
Kokkolan Matkatoimisto Oy
068238300