14.-15.10.2017 MUSIIKKIDRAAMA: PIAF - EN KADU MITÄÄN

Esitys laulajattaresta joka rakasti koko maailmaa näyttämöllä, mutta sen ulkopuolella vain itseään. Ajankohtainen teema maailmassamme, jossa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus tähteyteen.

Piaf affisch web

Ohjelma

La 14.10

Aamulla lähtö Pohjanmaalta, tarkempi aikataulu tulee myöhemmin. Suuntaamme kohti Turkua ja pysähdymme Ikaalisten kohdalla Tei-Tuvassa, jossa syömme lounasta.  

Majoitumme Scandic Hotel Juliassa Turussa. Teatterinäytös alkaa klo 18:00 Åbo Svenska Teaterilla.

Esitys keskittyy Edith Piafiin vahvatahtoisena naisena. Hän tuli köyhistä oloista, panosti laulamiseen ja hänestä tuli tähti. Menestyksen hinta oli kova, Piaf laiminlöi sekä ystävät että rakkauden hyläten monia ihmisiä uransa vuoksi.

Esityksessä kuolemansairas Piaf tarkastelee elämäänsä - mitä jäi jäljelle? Yleisö saa kuulla monia Edith Piafin unohtumattomia lauluja, mm. Non, je ne regrette rien, Milord, Hymne à l’amour sekä Sous le ciel de Paris.

Edith Piafia esittää Emma Klingenberg. Vuonna 2016 hän näytteli rakastettua ja kriitikoiden ylistämää Maijan roolia Åbo Svenska Teaterin Stormskärs Majassa (Myrskyluodon Maija). Joissakin PIAF-esityksissä pääosaa esittää Sara Nedergård. Hän on tuttu mm. Hair-musikaalista Åbo Svenska Teaterissa. Viime kesänä hän esitti pääroolia Sound of Music -musikaalissa Raaseporin kesäteatterissa. Näyttämöllä nähdään myös Åbo Svenska Teaterin ensemble.

Peter Snickars on kirjoittanut tekstin ja ohjauksesta vastaa Jukka Aaltonen. Koreografiasta vastaavat Eeva Soini ja Lassi Sairela. Marko Autio toimii kapellimestarina ja lavastajana on Markus Tsokkinen.

Näytelmässä on suomenkielinen tekstitys.

Su 15.10

Aamiainen hotellilla ja lähtö noin klo 11 kohti Pohjanmaata. Matkalla pysähdymme Raumassa ja lounastamme ravintola Tallbossa.

Matkan hinta: 240 eur/hlö, edellyttää vähintään 30 matkustajaa

Hintaan sisältyy:
  • bussikuljetus ohjelman mukaan
  • lounas Tei-Tuvassa
  • majoitus Scandic Hotel Juliassa 2-hengen huoneessa sis. aamiaisen
  • teatterilippu
  • lounas ravintola Tallbossa
  • arvonlisävero

Lisämaksusta:
  • 1-hengen huone 120 eur

Ilmoittautumiset 11.9.2017 mennessä:
Kokkolan Matkatoimisto Oy
Puh. 06 8238300